Ebben a fórumban az iskolával és képzési rendszerünkkel kapcsolatos kérdéseiteket várjuk

11 replies [Utolsó bejegyzés]
admin

Ebben a fórumban az iskolával és képzési rendszerünkkel kapcsolatos kérdéseiteket várjuk

Pinksugar
divat-és stílusszak.

Sziasztok!

Nagyon szeretnék erre a szakra és ebbe az iskolába járni!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miből kell felvételizni erre a szakra?
Nappali tagozatra. /állami támogatás/
Köszönöm.

collie
-

Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Tanfolyami OKJ-képzések órái mikor vannak? Hétközben, hétvégén..?
Előre is kösznöm a választ!

nontiscordardime
nontiscordardime képe
Angol

Te milyen oktatásra jársz?
Mert van ez is, az is....

László Hajnalka

moribonde
Érdeklődnék, hogy van e még

Érdeklődnék, hogy van e még lehetőség becsatlakozni valamelyik esti képzésre?

Válaszukat előre is köszönöm.

bri
Érdeklődés

Tisztelt Forrai Magániskola!

Két kérdéssel fordulok Önökhöz: ha főiskolára járok, akkor is jár a tandíjmentesség? Illetve elkezdődött már a tanév, vagy esetleg lehet-e még jelentkezni az idei divat- és stílustervező esti szakképzésre?

Válaszukat előre is köszönöm!

Nemetz Brigitta (brigitta [dot] nemetzatgooglemail [dot] com)

Nóri
esti tagozat, nyitott nap

Tisztelt Forrai Magániskola!

Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy ha egyetemre jelentkezek akkor is lehetséges-e esti tagozaton tandíjmentesen jelentkeznem az intézményükbe. Egy másik kérdésem pedig az lenne, hogy mikor lesz Önöknél nyílt nap, ha esetleg tartanak?

e-mail címem: b [dot] nora1991atgmail [dot] com

Válaszukat előre is köszönöm.

Boda Nóra

coco
tandíjmentes képzés

Lehet h hülye kérdés lesz, de azt szeretném kérdezni, hogy akkor is tudok tandíjmentes esti képzésre jelentkezni ha mellette főiskolára járo?
A választ előre is köszönöm.

noemi
Divattervezés

Kedves Forrai Iskola! Régóta szertnék divattervezést tanulni ezért is végeztem el a varrónői szakmát és később érettségit is szereztem. Sajnos a munkám miatt nemtudnék rendszeresen iskolába járni mert egy hetet dolgozok egy hét szabad. olyan kérdésem lenne, hogy esetleg lenne e erre valamiféle megoldás. És ami még hátrány lehet, hogy Fejér megyében lakom. Előre is köszönöm válaszát : Hargitai Noémi

ki
Érdeklődni szeretnék, hogy ha

Érdeklődni szeretnék, hogy ha az államilag támogatott 12 félévből 10-et elhasználtam, de még nincs szakmám, ebben az esetben is jelentkezhetek-e az ingyenes esti webprogramozó képzésre.
Válaszát köszönöm
ki

hollósi
tandij mentes nappali gimnázium

valamelyik nap a 2 metro vonalán az egyik hirdetésen láttam hogy 2 tannyelvü gimnázium és hogy / tandij mentes /- ingyenes /
hol találom ezt meg az oldalukon
mert sajnos ezt sehol sem találom

Kata
Szakindítási díj

Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy a hét folyamán küldtek nekem egy e-mailt, és ott szerepelt a szakindítási díjjal kapcsolatban az, hogy a 2009. októberében kiadott készpénz - átutalási megbízáson kérik befizettetni az összeget. Én idén szeptemberben fogok kezdeni, és az lenne a kérdésem, hogy ezt le lehet valahonnan tölteni vagy majd szeptember környékén én is fogok kapni egy ilyen papírt?

Köszönöm a válaszukat!

Üdv.: Németh Kata

Németh Kata