Ebben a fórumban az iskolával és képzési rendszerünkkel kapcsolatos kérdéseiteket várjuk

8 replies [Utolsó bejegyzés]
admin
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 3 nap 1 óra. Offline
Csoportok: Diákoldal, Iskola

Ebben a fórumban az iskolával és képzési rendszerünkkel kapcsolatos kérdéseiteket várjuk

Nóri
A felhasználó online Online
Csoportok: Nincs
esti tagozat, nyitott nap

Tisztelt Forrai Magániskola!

Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy ha egyetemre jelentkezek akkor is lehetséges-e esti tagozaton tandíjmentesen jelentkeznem az intézményükbe. Egy másik kérdésem pedig az lenne, hogy mikor lesz Önöknél nyílt nap, ha esetleg tartanak?

e-mail címem: b.nora1991@gmail.com

Válaszukat előre is köszönöm.

Boda Nóra

coco
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 hét 1 nap. Offline
tandíjmentes képzés

Lehet h hülye kérdés lesz, de azt szeretném kérdezni, hogy akkor is tudok tandíjmentes esti képzésre jelentkezni ha mellette főiskolára járo?
A választ előre is köszönöm.

noemi
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 1 hét 5 nap. Offline
Divattervezés

Kedves Forrai Iskola! Régóta szertnék divattervezést tanulni ezért is végeztem el a varrónői szakmát és később érettségit is szereztem. Sajnos a munkám miatt nemtudnék rendszeresen iskolába járni mert egy hetet dolgozok egy hét szabad. olyan kérdésem lenne, hogy esetleg lenne e erre valamiféle megoldás. És ami még hátrány lehet, hogy Fejér megyében lakom. Előre is köszönöm válaszát : Hargitai Noémi

ki
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 9 hét 4 nap. Offline
Érdeklődni szeretnék, hogy ha

Érdeklődni szeretnék, hogy ha az államilag támogatott 12 félévből 10-et elhasználtam, de még nincs szakmám, ebben az esetben is jelentkezhetek-e az ingyenes esti webprogramozó képzésre.
Válaszát köszönöm
ki

hollósi
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 12 hét 4 nap. Offline
tandij mentes nappali gimnázium

valamelyik nap a 2 metro vonalán az egyik hirdetésen láttam hogy 2 tannyelvü gimnázium és hogy / tandij mentes /- ingyenes /
hol találom ezt meg az oldalukon
mert sajnos ezt sehol sem találom

cooliscool
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 25 hét 2 nap. Offline
A Pro Progressio Alapítvány

A Pro Progressio Alapítvány pályázati felhívása GE Hungary Zrt. által alapított Aschner Lipót Műszaki Mesterképző Program security+ braindump ösztöndíjának elnyerésére.

A GE Hungary Zrt. célja, hogy ösztöndíjjal támogassa a hallgatókat a GE Industrial fő profilját alkotó fényforrás technológiai és kapcsolódó szakterületek tanulmányozására. az adott tudományterületeken kiegészítő ismeretek szerzésére, cissp
magasabb szintű mérnöki és tudományos tevékenység 70-680 folytatására, a multinacionális vállalat innovációs tevékenységébe történő bekapcsolódásra.

KataMoti
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 4 nap 9 óra. Offline
Szakindítási díj

Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy a hét folyamán küldtek nekem egy e-mailt, és ott szerepelt a szakindítási díjjal kapcsolatban az, hogy a 2009. októberében kiadott készpénz - átutalási megbízáson kérik befizettetni az összeget. Én idén szeptemberben fogok kezdeni, és az lenne a kérdésem, hogy ezt le lehet valahonnan tölteni vagy majd szeptember környékén én is fogok kapni egy ilyen papírt?

Köszönöm a válaszukat!

Üdv.: Németh Kata

Németh Kata

ZsetnyeiZsanett
A felhasználó offline. Utoljára ennyivel ezelőtt volt elérhető: 34 hét 4 nap. Offline
Tanárok elérhetőségei, elmaradt zh pótlása

Szeretném elkérni ezen tanárok elérhetőségeit(email illeve telfonszám) elmaradt zh-m pótlása érdekében:
Marketing ismeretek – Szauterné Friedrich Márta
Társadalom elmélet - Dr. Mucsi József
A választ előre is köszönöm:
Zsetnyei Zsanett (zsetnyeizsanett@citromail.hu)