Szakgimnáziumi szóbeli 2017.

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!
Amennyiben a művészeti szakgimnázium bármelyik tagozatára jelentkezett a tanuló (0007/0008 tagozatkód) – akkor szóbeli vizsgán kell részt vennie.
A diákok vizsgára való beosztását a jelentkezési lapok (beérkezési határidő: 2017. február 15.) – érkezésének sorrendjében töltjük fel, ezért nagyon fontos, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel az iskola honlapját ebben az időszakban! 
A vizsga időpontjáról tehát külön értesítést nem küldünk!
A szakgimnáziumi szóbeli vizsgák időpontja:
2017. február 27 – március 3.
12.00-14.00 szakmai szóbeli vizsga
14.00-18.00 általános szóbeli elbeszélgetés
A szóbeli vizsga részletei, elvárások
Minden jelentkező min. 10 db olyan tetszőleges technikával készült alkotását hozza magával, amely megítélése szerint a legjobban tükrözi érdeklődését és felkészültségét. Ezek a művek természetesen a tanuló birtokában maradnak – mi csak megnézzük őket. Kérjük, hogy a tanuló készüljön arra, hogy a magával hozott anyagról tudnia kell néhány percben beszélni.
A vizsgán a hozott alkotások értékelésén túl, egy kötetlen beszélgetés során megismerkedünk a tanuló érdeklődési körével és személyiségével.
kérjük, hogy a tanuló hozza magával a diákigazolványát, ellenőrzőjét (ill. az e-napló jelen állapot szerinti kinyomtatott változatát), valamint magyar és matematika füzetét
amennyiben a tanuló rendelkezik szakértői véleménnyel - és azt a jelentkezési laphoz nem csatolták – kérjük, szíveskedjenek elhozni
Az a tanuló, aki művészeti szakgimnáziumi ill. gimnáziumi tagozatot is megjelölt, minden tagozat vizsgáján részt kell vennie.
Kérjük, - hogy ez esetben - a tanuló egyaránt készüljön az adott időpontban minden általa megjelölt tagozat vizsgájára.
Kategória: 
Művészeti szakközépiskola