Szóbeli felvételi vizsgák beosztása

Tisztelt Szülők és Felvételiző Diákok!

 

Az alábbiakban tesszük közzé a 2017. február 27 – március 3. közötti időszakban tartandó szakmai és általános felvételi vizsgák rendjét.

 

Kérjük, hogy olvassák el figyelmesen a táblázatokat és a felvételi beosztást. Minden tanulót annyi szakmai bizottságba osztottunk be – 12.00 és 14.00 óra között -, ahány tagozatra jelentkezett.

Az a tanuló, aki a 0007/0008-as szakgimnáziumi (divat/grafika) tagozatkód valamelyikére jelentkezett, kérjük, hogy legkésőbb 3/4 12-re a mappájával jelenjen meg, mert az ő szakmai felvételi vizsgája a mappa megtekintésével kezdődik, ami kb. 30 percet vesz majd igénybe. A tanulónak ezen nem kell részt vennie!


14.00 órától kezdődnek az általános elbeszélgetések, egy külön bizottságban.


Felhívjuk a figyelmüket, hogy a lista még bővülni fog – ezek egyelőre a postai úton eddig (2017.02.22) beérkezett jelentkezések alapján történt beosztások. Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel továbbra is honlapunkat, ha nem találják egyelőre a gyermek nevét.

A letölthető táblázat itt megtalálható, az alsó fülekben találják a napokat, a táblázatban a bizottságok nevét, a gyermek nevét, azonosítóját (aki megadott, annál a jelszót is).

Felhívjuk figyelmüket arra is, hogy nyomós indokkal tudunk bármilyen változtatást végrehajtani, a beosztás rendkívüli összetettsége miatt!

A szóbeli vizsgák részletes követeményeit a honlapunkon a gimnázium/szóbeli felvételi 2017 ill. művészeti szakgimnázium/szakgimnáziumi szóbeli 2017 c. oldalak alatt találják.

A vizsgákhoz sikeres felkészülést kívánunk!

Kategória: 
Iskolai élet